Dijeta i mi
Dijeta i mi je forum podrske u toku dijete. Fokusirali smo na zdravu ishranu i zdrav zivot, a protiv smo brzih i crash dijeta koje nose vise stete nego koristi. Ukoliko zelite da nam se pridruzite - mozete se registrirati. Clanovi imaju pristup nekim delovima foruma kojeg kao gosti ne mogu da vide
Dijeta i mi

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

16 Re: nutricionista taj Pon Apr 19, 2010 5:33 pm

Vesela

Aktivni član
Aktivni član
Jos jedna Smile

17 Re: nutricionista taj Sub Okt 30, 2010 7:37 pm

lulik

Aktivni član
Aktivni član
kad smo kod dnevnika ishrane ja bih zelele da vam napisem sta sam danas sve pojela....naglasavam da sam od ponedeljka pazila sta jedem....dakle lepo se pridzavala...i danas sledi,dorucak.1,5 virsla,1 kriska hleba...do rucka u 15 pojela sam 4 ormasice i 1 cok.bananicu
Rucak:2 parceta digerice,2 kriske hleba,od tada do sada,a sad je 19 i 35 gickala sam smoki,mali eurokrem,2 mandarine i jedna banana.Tek sad kad sam se pokusala setiti sta sam pojela shvatam svoju dubiozu....

18 Pozdrav svima! :D taj Ned Feb 26, 2012 7:56 pm

-karatiskinja-

Novi član
Novi član

Visoka sam 168 a imam oko 65 kg... Treniram karate, imam treninge 3 puta nedeljno i od skoro kondicione treninge (trcanje od 45 min do sat) 2 do 3 puta nedeljno. Pocela sam da pazim na ishranu pre nedelju dana: izbacila sam hleb i sve slatko, za dorucak jedem dve kasike ovsenih mekinja sa ovsenim pahuljicama i mlekom, za rucak uglavnom povrce uz ella sir ili ribu, i isto za veceru. U skoli jedem bundevine semenke (dve sake otprilike) ali mi to nije dovoljno Zanima me sta bih mogla da jedem u skoli da me zasiti a ne ugoji, jer mi je to najveci problem i koliko vremena mi treba da skinem taj visak ako nastavim tim tempom?

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu