Dijeta i mi
Dijeta i mi je forum podrske u toku dijete. Fokusirali smo na zdravu ishranu i zdrav zivot, a protiv smo brzih i crash dijeta koje nose vise stete nego koristi. Ukoliko zelite da nam se pridruzite - mozete se registrirati. Clanovi imaju pristup nekim delovima foruma kojeg kao gosti ne mogu da vide
Dijeta i mi

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

16 Re: Testirajte se: DA LI STE ZAVISNI OD SECERA? taj Uto Jun 21, 2011 12:21 am

Sonja2410

I bi profi
I bi profi
Jao na sva pitanja da da da i posle kao otkud ovaj visak kilograma smesna

4 Jeste li ikad slagali koliko slatkisa pojedete? ovo je najoriginalnije Smile

17 Re: Testirajte se: DA LI STE ZAVISNI OD SECERA? taj Čet Avg 04, 2011 9:00 pm

snezanap

Aktivni član
Aktivni član
Da slazem ponekad koliko sam slatkisa pojela, smesna ,nisam zavisnik,mogu bez slatkog i zapravo i ne jedem slatko puno,ali jednostavno ponekad volim da uzivam i nije mi zao i kada preteram...

18 Re: Testirajte se: DA LI STE ZAVISNI OD SECERA? taj Uto Nov 22, 2011 11:18 am

mimi15

Pocetnik sa stazom
Pocetnik sa stazom
Naravno da sam zaviznik... gladan chokolada mesi
Bez mesa mogu ali šećera neeeeeeeee

19 Re: Testirajte se: DA LI STE ZAVISNI OD SECERA? taj Uto Feb 14, 2012 5:08 am

Sabina88

Aktivni član
Aktivni član
Ja sam pravi slatkoholicar chokolada ,ne mogu biti da ne pojedem slatko u toku dana.Vise puta pokusavam izbjegavati,ali ne ide.Sto vise se suzdrzavam,veca mi je zelja i vecu kolicinu bih pojela a158

20 Re: Testirajte se: DA LI STE ZAVISNI OD SECERA? taj Uto Feb 14, 2012 5:22 pm

Yecili

Aktivni član
Aktivni član
zavisnik... al dobro, pokusavam da se kontrolisem Very Happy u vecini slucajeva Very Happy

http://panthera.blog.rs

21 Re: Testirajte se: DA LI STE ZAVISNI OD SECERA? taj Uto Feb 14, 2012 10:04 pm

Sabina88

Aktivni član
Aktivni član
Bas je istina da nekad i sama sebi lazem koliko sam pojela lol!

22 Re: Testirajte se: DA LI STE ZAVISNI OD SECERA? taj Uto Maj 01, 2012 7:02 pm

Taca

Aktivni član
Aktivni član
Najbolje je ipak pitanje: “Da li bi vam bilo nezgodno ako neko sazna kako ste na ova pitanja odgovorili ???“

Bilo ko da me upozna zna da sam ja zavisnik od šećera. A što je najgore, meni uopšte nije ,,nezgodno" zbog toga.

Jao, kakav sam ja zavisnik.

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu