Dijeta i mi
Dijeta i mi je forum podrske u toku dijete. Fokusirali smo na zdravu ishranu i zdrav zivot, a protiv smo brzih i crash dijeta koje nose vise stete nego koristi. Ukoliko zelite da nam se pridruzite - mozete se registrirati. Clanovi imaju pristup nekim delovima foruma kojeg kao gosti ne mogu da vide
Dijeta i mi

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 3 od 3]

31 Re: Nekoliko reci O NAMA taj Ned Jul 17, 2011 1:02 pm

Majska

Aktivni član
Aktivni član
Dobar dan. Tražeći informacije o netoleranciji na hranu, naiđoh na vaš sajt i mnogo mi se dopao. Iz Vojvodine sam, visoka sam 163 i imam 20 kg koje bih da redukujem. Probala sam mnoge dijete, ali ni jedna nije dala rezultat, osim netolerancije koju sam radila pre 5 godina (ne iz krvi... već ono sa aparatom ... ne sećam se više kako se zove...Smile) I za 4 meseca sam oslabila 5 kg, što je za mene bilo divno. Onda mi se desila porodična tragedija, i sve se vratilo na staro. Sledeće nedelje nameravam da izvadim krv i odredim na sta sam to sada netoleratna i da krenem. Kažite mi, koliko sam shvatila treba mi pet komentara da bih mogla da postanem punopravni član?
S poštovanjem...

32 Re: Nekoliko reci O NAMA taj Ned Jul 17, 2011 4:17 pm

Nensi

I bi profi
I bi profi
Dobrodosla, Majska!
Tako je, treba ti 5 komentara da bi mogla da otvoris svojn dnevnik, i vidis nase.

Puno uspeha ti zelim!

33 Re: Nekoliko reci O NAMA taj Ned Jan 15, 2012 6:39 pm

Gost

Gost
Cao!

34 Re: Nekoliko reci O NAMA taj Ned Jan 15, 2012 7:24 pm

Tajci

Moderator
Moderator
Cao SN, bay

35 Re: Nekoliko reci O NAMA taj Ned Jan 15, 2012 9:42 pm

Gost

Gost
Cao Tajo bay

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu