@Sun
Ja postujem druge i njihov trud i zato mi je zao kad vidim da se neko trudi ali u pogresnom pravcu a rezultata nigde ili nisu onakvi kakvi su zamisljani pre pocetka silnog truda... Jer cim ste i dalje ovde, na forumu, znaci da problem i dalje postoji..zar ne?
Ja zaista nemam nista od toga da pricam ovde bilo sta ili da ubedjujem bilo koga nesto- svojim zdravljem (pre svega) i izgledom ja stojim iza onoga sto pricam/ govorim.. u ovom "sportu" nema slucajnosti- ( neko rece- "sreca je potrebna ovde"- nije, potrebno je tacno znati sta treba raditi)
Nisam dosao ovde da budem pedagog i da nekog tapsem po ramenu i da ga tesim i da se lepo izrazavam i da citiram Dostojevskog i da pevam pesme ida budem ljudima najbolji prijatelj ovde itd - svratio sam jer mislim da mogu da pomognem onome ko misli da ono sto ja pricam ima smisla...
ne postujem tudje misljenje i iskustvo?
ako je necije milsjenje i iskustvo pogresno, a to da li jeste ili ne jasno se vidi po rezultatima- onda se takvo misljenje uzima kao pogresno..
izvinjavam se ako je moj stav "zvucao" grubo prema onome sto ja smatram za pogresno... ali sta da radim- kad je nesto pogresno onda je pogresno... i kao sto rekoh- da nema pogresnih misljenja- ne bi bilo ni problema..
ja sam uvek bio za resavanje problema bez mnogo okolisanja i filozofiranja..
malo reci a puno dela- to je moj moto
A sto se tice Atkinsa i njegove dijete i njegove knjige i svega sto je on napisao..:
Atkins je covek koji je stvorio biznis svojom knjigom i naravno da ce "svoga konja da hvali " sto vise moze.. pa samim tim citat iz njegove knjige je recenica kojom on dodatno daje na vaznosti njegovom delu...
Gospodjo za 'vasu informaciju', broj ljudi sa kojima sam uradio KETO dijetu je veci nego sto mozete i da zamislite... a procenat uspesnosti je 100%..
Da ste ikada bili 6 nedelja na pravoj Keto(Atkinsonovoj ) dijeti- znali bi ste o cemu pricam 'za vasu informaciju'
...
a to za ugljene hidrate na atkinsu sto ste pokusali da kazete- a sve sa zeljom da mene kao napravite neznalicom i budalom i 'kvazi-internet-strucnjakom/nutricionistom'....
'za vasu informaciju' :
kako se radi punjenje U.Hidratima svakih 7 dana
i zasto se radi - iako to punjenje izbacuje iz ketoze trenutno
i koliko traje
i koliko treba telu da udje u Ketozu posle toga i da iz nje izadje
i sta su na kraju krajeva ketonska tela koja telo pocinje da luci pri nedostatku UH
. pretpostavljam da znate sve to na svojoj kozi jer toliko iskustvo i znanje ne verujem da nije u praksi sprovedeno do kraja..
Vi mene nazivate "internet-kvazi-nutricionista- strucnjak"? Cemu to gospodjo?
Ja nemam problema sa linijom/ kilazom/ procentom masti itd - vi ste ta koja sve te probleme ima... a da imate znanje resili bi ste te iste probleme...
Ja svoje treninge i savete i zvanicano radim/o sa nebrojano mnogo ljudi uzivo.. a cim sam i dalje trazen zanci da sma na nekom glasu, jel tako?
A nisam dosao ovde nikom da prodam nista- to je jasno..
Ok, da zavrsim- ovo je moj poslednji post ovde. Onaj ko zeli moze da mi se obrati na PM i rado cu mu pomoci..