Dijeta i mi
Dijeta i mi je forum podrske u toku dijete. Fokusirali smo na zdravu ishranu i zdrav zivot, a protiv smo brzih i crash dijeta koje nose vise stete nego koristi. Ukoliko zelite da nam se pridruzite - mozete se registrirati. Clanovi imaju pristup nekim delovima foruma kojeg kao gosti ne mogu da vide
Dijeta i mi

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

16 Re: Integralne zitarice taj Pet Jun 04, 2010 11:23 am

gagaNS

Novi član
Novi član
sneza9 ::coffe, hvala ti u svakom slucaju. Ja mislim da se bez znoja ne postize nista. Imam sobni bicikl, pa cu se naterati da vezbam!
Pozdrav! bay

Ma znojim se ja draga moja,,, nego,,, zelim da extra ocistim organizam. Preko zime se nakupilo masnoce i toksina,, pa eto,, ja resila to sa mekinjama. Malo imam gadjenje na njih,, jer sam naviknla na laneno seme. Extra je. 4 kg. sam sisla dole i zadovoljna sam.Mekinjama sam samo htela da napravim malu promenu.
Pozdrav i tebi i svako dobro ti zelim. cheers
P.S. Pazi na tocak - Smile

17 Re: Integralne zitarice taj Pon Sep 27, 2010 6:48 pm

marta

Aktivni član
Aktivni član
Pozdrav svima!Ja sam probala tu kombinaciju sa 7 limuna ali nije mogao da podnese moj zeludac tako da sam odustala kod 4 whistle Pokusaj sa intuitivnom dijetom, meni je ona pomogla a i dalje jedem cokoladu goody

18 Re: Integralne zitarice taj Pet Mar 11, 2011 6:57 pm

Eni Imbar

Aktivni član
Aktivni član
[quote="coffee"] Doručak savremenog čoveka ne može se zamisliti bez pahuljica.

Budući da sam na poslu ja sam pahuljice tamo počela pripremati tako da ih oko 8,30 namočim u mlijeko ili jogurt pa one omekšaju do 11,00. Tada ih jedem jer mi to odgovara kao zadnji obrok prije treninga na kojega idem poslije posla oko 14,00.

No, kako za večeru jedem samo naranče ili jabuke, zaspem dosta gladna i s jutarnjom kavom moram obavezno nešto pojesti. To obično bude snita kruha s već nečim što mi se u kući nađe.

Pahuljice su mi super, samo ponekad brinem da nisu možda prekalorične?

19 Re: Integralne zitarice taj Pet Mar 11, 2011 9:29 pm

Tajci

Moderator
Moderator
Eni, ne brini. Pahuljice nisu prekaloricne. bay

20 Re: Integralne zitarice taj Pet Mar 11, 2011 9:41 pm

Eni Imbar

Aktivni član
Aktivni član
Tajci ::Eni, ne brini. Pahuljice nisu prekaloricne. bay

Hvala

21 Re: Integralne zitarice taj Sre Feb 08, 2012 9:56 pm

Yecili

Aktivni član
Aktivni član
je li previse pojesti 80g muslija/ovsenih?
nekako, jedva i to da me zasiti... a kalorijski je puno (plus mleko)..

http://panthera.blog.rs

22 Re: Integralne zitarice taj Sre Feb 08, 2012 11:33 pm

Lana

Urednik i "čuvar ključa teretane"
Urednik  i
Mnogo je samo kad biju Wink

Salu na stranu, ako se uklapa u kalorijski limit - nije. Mozes da eksperimentises, pa da jedes sa jogurtom, vocem...

23 Re: Integralne zitarice taj Čet Feb 09, 2012 5:25 am

Eni Imbar

Aktivni član
Aktivni član
male unazad mjesec dana sam mijesim i pečem kruh od integralnog brašna u omjeru integralno:bijelo = 2:1

inače često za doručak natopim u niskomasno mlijeko muslle da mi odstoji cijelu noć i ujutro zagrijem u mikrovalnoj pa stavim žličicu meda

pod stare dane dolazim pameti - vidim promjenu na bolje od kada pazim što unosim u sebe icoffe

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu