16
Re: BODIBILDING - GUBLJENJE ILI POVECAVANJE TELESNE TEZINE??? taj Pon Feb 20, 2012 10:05 pm
mrvica_91
Aktivni član

Hvala Lana. Ja znam da svakog dana moram da radim drugu grupu misica, ali nisam sigurna koji misici spadaju u koju grupu, koju grupu kojim danom, koliko ponavljanja, koliko serija, koje vezbe...Volela bih da imam crno na belo. Sto se ishrane tice, ovo sto si napisala mogu da postujem, ali ono sto mene zanima je li to kolicina koja je predvidjena za moju tezinu i visinu tako da pretvaram masti u misice i mrsavim? Zaboravila sam da vam kazem da imam jako brz metabolizam inace, i da kada jedem namirnice koje navodno treba da ga ubrzaju kod ljudi kod kojih je spor, ne osetim nikakvu promenu.

. JAKO JE VAZNO DA NIKAD NISI GLADNA, JER IZGLADNJIVANJEM PRELAZIS U KATABOLIZAM(RAZGRADJUJE TI SE MISICNA MASA), A UKOLIKO SI U ANABOLIZMU MISICNA MASA TI SE GRADI, A TAKODJE ZBOG CESTIH NISKOKALORICNIH,A VISOKOPROTEISKIH OBROKA METABOLIZAM SE UBRZAVA I KALORIJE BRZE ``IZLAZE`` IZ TVOG ORGANIZMA. PRED SPAVANJE NIJE LOSE UZETI 2-3 KASIKE ELLA SIRA KOJE CE SE ZBOG PROTEINSKOG SASTAVA(KAEIN) SPORO RAZLAGATI(NEMA KATABOLIZMA), A TIM SIROM UNOSIS MINIMALAN BROJ KALORIJA.
Nasla sam neki program, i od danas radim po njemu, danas sam upisala sve kilaze, serije, ponavljanja, da vidim kako napredujem, volela bih da cujem vase predloge. Imajte u vidu da ja ne radim ni pola ovog kardia koji je u tom programu, stvarno mi se cini neizvodljivo, vec samo bajs 20-30 minuta posle treninga. Jedino sto svakog dana radim trbusnjake, puno, puno, puno, puno...kazu da bez obzira sto to ne moze da sravni stomak pomaze u ubrzavanju metabolizma i sagorevanju masti. http://www.livestrong.com/article/112472-day-workout-plan-women/