16
Re: Moje malo mrsavljenje uz vasu pomoc :))))) taj Sub Jul 23, 2011 10:18 am
Ljubica025
I bi profi

Mrvice,pa jel moraš baš da brojiš kalorije ako ti je to toliko teško,meni rtakođe jeste teško pokušala sam i odustala,jedino još pripazim gdje god mogu da ne jedem nečeg što je visokokalorično.Otvori svoj dnevnik,tamo ćemo se savjetovati,nemaš ti tog viška mnogo,samokontrolom i osnovnim znanjem o pravilnoj ishrani i naravno fizičkim aktivnostima sredićeš to u tren posla!

Pre ove dijete ja sam stvarno previse jela! Bez i malo kontrole, uvek sam se prejedala, ja tako oduvek, i hvala Bogu, nekako sam volela te zdrave namirnice, pa to prejedanje nije uticalo na moje zdravlje! Imala sam nekih zdravstvenih problema i doktor mije prepisao Oligovit tablete, da povecam gvozdje, kako sam njih pocela da pijem tako sam se ugojila 4 kilograma, bolje se osecam kada ih pijem, ali sam u stanju da jedem sve vreme! Treba li da prestanem da ih pijem? Navalite na moj dnevnik, moramo napraviti plan ishrane zajedno, posto sam ja totalni duduk!
Zaboravih da pitam, sta mislis o onim mekinjama? Ja razmisljam da krenem u ponedeljak da ih pijem, samo mi nije jasno ako one odnose sve hranljive materije, kako da sacuvam organizam bez vitamina? Koliko su one onda zapravo zdrave? Totalno sam zbunjena!