Dijeta i mi
Dijeta i mi je forum podrske u toku dijete. Fokusirali smo na zdravu ishranu i zdrav zivot, a protiv smo brzih i crash dijeta koje nose vise stete nego koristi. Ukoliko zelite da nam se pridruzite - mozete se registrirati. Clanovi imaju pristup nekim delovima foruma kojeg kao gosti ne mogu da vide
Dijeta i mi

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole  Poruka [Strana 2 od 2]

16 Re: Pozdrav!!! taj Pet Mar 04, 2011 7:27 pm

Slatkiš

Iskusni setac
Iskusni setac
violetadjuric1 ::

ta naravno sa hoces ! giverose

goody

17 Re: Pozdrav!!! taj Čet Mar 17, 2011 1:20 pm

marijanans

Aktivni član
Aktivni član
Ćao narode... trep-trep ja sam od skoro član foruma i muči me isti problem kao i sve vas...višak kilograma Sad
Počela sam da držim Un dijetu, redovno vežbam... Danas mi je voćni dan i jako mi je teško...Utehu molim depressed

18 Re: Pozdrav!!! taj Čet Mar 17, 2011 1:30 pm

Slatkiš

Iskusni setac
Iskusni setac
Dobrodošla Marijana! goody Uspećeš! goody Srećno skidanje kilica!

I ja sam na UN dijeti, meni je danas skrobni dan, a pošto si ti danas na voćnom, ne znam da li to znaš ali dozvoljeno ti je da jedeš na svaka 2 sata po neku voćku. I obavezno da piješ dosta tečnosti. Svaka čast za fizičku aktivnost! Very Happy Na pravom si mestu! giverose

Moj bi ti savet bio da iskuckaš pet porukica na forumu i onda stičeš pravo da čitaš naše dnevnike ali i da pišeš svoj. Tako će ti biti mnogo lakše. Otvori svoj dnevnik i piši zajedno sa nama svoj jelovnik a mi ćemo ti priskočiti sa svojim mišljenjem.

Još jednom dobrodošla! friends05

19 Re: Pozdrav!!! taj Čet Mar 17, 2011 1:44 pm

vemiti

I bi profi
I bi profi
i meni je danas vocni dan,idemo zajedno goody

20 Re: Pozdrav!!! taj Pet Mar 18, 2011 5:37 pm

marijanans

Aktivni član
Aktivni član
Jao kako ste vi svi ovde divni grouphuge baš mi se sviđa sve ovo, mnogo mi znači podrška. A gde mogu da nadjem uputstva za pisanje dnevnika??? upitnik

21 Re: Pozdrav!!! taj Pet Mar 18, 2011 6:04 pm

vemiti

I bi profi
I bi profi
na pocetnoj strani imas podforum Dnevnici clanova foruna i tu ces naci objasnjenje

22 Re: Pozdrav!!! taj Uto Mar 22, 2011 10:32 am

marijanans

Aktivni član
Aktivni član
Hvala Vemiti Smile

23 Re: Pozdrav!!! taj Uto Apr 05, 2011 7:22 pm

mina

Aktivni član
Aktivni član
Zdravo
ja sam Mina i imam 30 kg viska
bicu sa Vama i sutra pocinjem sa UN dijetom,jeste da dugo traje ali i ja imam "punom posla" ha ha
pozdrav!!!

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh  Poruka [Strana 2 od 2]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu