forum podrske u toku dijete


Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Dok administratori i urednici ovog foruma nastoje da obrišu ili izmene bilo koji dostupni materijal što je brže moguće, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke poslate na ove forume iskazuju stavove i opredeljenja autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, odvratne, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narusiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni (i Vaš internet provajder će biti obavešten). IP adrese svih poruka su sačuvane za pomoć u slucaju neprimene ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i one ce biti sačuvane u bazi podataka. Da ove informacije ne budu objavljene ni jednoj trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, oni se ne mogu se držati za odgovorne za bilo koji od hakerskih napada koji mogu preuzeti podatke koji mogu dovesti do neprilika.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Ovi cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste iznad ubacili, oni služe samo da upotpune bolji izgled strane. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Kada kliknete na dugme za registraciju ispod, slažete se i obavezujete se sa svim ovim uslovima.
Bezobzira sto je saglasnost sa pravilima odredjena na 13 godina - clanstvo na ovom forumu nije dozvoljeno osobama ispod 16 godina. Urednistvo foruma ne moze da preuzme odgovornost i da pruzi podrsku deci koja po svim nutricionistickim i mediciskim pravilama ne bi smeli da drze dijetu. Ukoliko imate manje od 16 godina molimo Vas da o svojim problemima sa ishranom upoznate pre svega roditelje/staratelje i da potrazite strucni savet.Starosna dob clanova se povremeno proverava i clanovi ispod dozvoljenje starosne dobi ce biti izbrisani. Laziranje godine rodjenja podleze i pravnim sankcijama.

Slažem se sa ovim uslovima i ja sam stariji/a od ili imam tačno 13 godina Ne slažem se sa ovim uslovima